Activiteiten

Bent u op zoek naar een sportieve activiteit in de buitenlucht, dan is bijvoorbeeld een Beachvolleybaltoernooi een prima mogelijkheid! De combinatie van de ontspannen sfeer,  inspanning, het competitie element en de buitenlucht maakt hier vaak een onvergetelijke ervaring van. Niet in de laatste plaats speelt, opzwepende muziek en eventueel een afsluitende BBQ hier een grote rol bij. Naast het huren van de gehele accommodatie voor een evenement behoord het incidenteel huren van één of meerdere velden ook tot de mogelijkheden. De mogelijkheden op een rijtje..

Afbeelding

Scholenbeach
Zowel basisscholen als het Voortgezet onderwijs zijn van harte welkom op onze beachaccommodatie! Onze accommodatie is zeer geschikt voor sportdagen en toernooien. Er is genoeg ruimte (3 beachvelden en ook grasvelden).

Particulier huren
Ook als je geen lid bent kan er een veld gehuurd worden om met een groepje vrienden te beachvolleyballen. Zomaar op een zomeravond een keertje beachvolleyballen, het kan!

Let op!
Trainingen en activiteiten voor leden hebben ten alle voorrang op de verhuur van de velden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende optie op een dag(deel) en voor het opvragen van de actuele prijzen, neem contact op met info@lvvbeach.nl.

Afbeelding

🍪 Deze website maakt gebruik van cookies

Door op "Accepteren" te klikken ga je hier mee akkoord. Wij gebruiken cookies om je een verbeterde ervaring te kunnen bieden op de website.